Blokkere uønsket e-post (spam)

Hvis du mottar store menger uønskede meldinger (spam), anbefaler vi at du aktiverer komponenten Anti-Spam og angir sikkerhetsnivå Optimalt for den.

Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig hvis Kaspersky Small Office Security er installert på en filserver.

Slik aktiverer du Anti-Spam og stiller inn Optimalt sikkerhetsnivå:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Personverninnstillinger.
  4. Velg komponenten Anti-Spam.

Vinduet viser innstillingene for Anti-Spam.

5. Aktiver Anti-Spam ved å bruke bryteren.
  6. Kontroller i delen Sikkerhetsnivå at Optimalt sikkerhetsnivå er angitt.

Følgende begrensninger gjelder for Anti-Spam:

Anti-Spam-komponenten deaktiveres når du oppgraderer til en nyere programversjon. Du kan aktivere komponenten manuelt.

I noen versjoner av programmet må du godta vilkårene i erklæringen om databehandling for Anti-Spam for å aktivere komponenten Anti-Spam.